Turecko - Diskuze

Dobrý den, máte někdo zkušenost z počasím v Kapadokii a Ankaře koncem dubna???? Díky

Moře bude teplejší než Atlantik a vzduch bude taky příjemný, jediné co Vám hrozí je občasný déšť.
Poradíte mi?
Ak by sme išli do Turecka asi od 10.10.do cca 25.10. bolo by to porovnateľné s Kanárskymi ostrovmi čo sa týka teploty vody a ovzdušia? Alebo hádam by aj bolo more teplejšie ako Atlantik?
Skôr mi dovolenka nevychádza

hi

My jsme se vrátili 23.10., a do konce dovolené to bylo super, počasí krásné, každý se divil, jak jsme opálení, pak jsme se i každý den koupali, i když ten vstup do vody, to byla vždy zkouška odvahy . Když už jsme se ponořili, a začali plavat, a blbnout, tak během chvilky to bylo lahoda.
Jen jsem čekala, že bude trochu volněji, že hotel bude poloprázdný, no, nebyl.
Po téhle zkušenosti bych se už nějak počasí v říjnu rozhodně neobávala.
Zdravím, vrátila jsem se včera a mohu potvrdit,že počasí je stále krásné,ale večer už chladno. Koupat se určitě dá, spíš pro otužilejší.

Mohu potvrdit. Jsme momentálně v Konakli a od soboty co jsme přijeli je stále sluníčko. Voda 23st. Po ránu a večer chladno, ale odpoledne krásně teploučko
To Jarkuš : jsem nyní v Kemeru (od 14. do 29.10.), tvoje předpověď se naštěstí nenaplnila, je krásně teplo, voda také příjemně teplá. Užívám si poslední dny nádherné dovolené. Pozdravuji všechny milovníky Turecka.

Hlásím se přímo z Turecka,první den - 16.10., byl takový nic moc - sice docela teplo, ale voda ledová. Druhý den to vypadalo nadějně, ale velké vlny, opět se nedalo koupat. Odpoledne se objevila bouřka, a pršelo až do noci. Dnes je venku slunečno, ale ještě docela zima, doufám, že už si - i podle předpovědi - konečně užijeme slunce, a snad i koupání. Do konce týdne má být jasno a 27 stupňů. Zato příští týden tady věští pořád déšť a bouřky, nevypadá to pěkně. Pravda, my už budeme doma, ale co ti, co tady budou, bude to k vzteku.

Martino, podívej se do historie počasí..... snad ti to trochu pomuze - http://pocasi.divoch.cz/historie.php?icao=LTAI&fd=2010-11-01
My letime 2.11 směr Side takze budem jen doufat, ze si trocha slunicka jeste uzijem